Oferta wielkanocna

Oferta cateringu na przyjęcie Wielkanocne  „Jajeczko firmowe“

 Święta Wielkanocne to niezwykły czas. Przedświąteczne spotkania z kontrahentami są okazją do zbudowania długoterminowych i ciepłych relacji, natomiast firmowe “jajeczko” z pracownikami to okazja do stworzenia wspaniałych więzi między ludźmi,  którzy potrafią i lubi ze sobą współpracować.  Wielkanocne “jajeczko” daje możliwość zintegrowania i wzmocnienia zespołu. Jak co roku zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wielkanocnej przygotowanej specjalnie dla firm oraz grup zorganizowanych. Nasza oferta wielkanocna to połączenie tradycji z oryginalnością i nietuzinkowością. Z naszą pomocą poczują Państwo magię tych wyjątkowych Świąt.

Nasza oferta to miks tradycyjnych smaków z oryginalnością i pysznymi nowościami na wielkanocny stół. Wyśmienite połączenia, niebanalne smaki i wspaniały aromat naszych potraw sprawią, że każdy poczuje magię tych wiosennych i niezwykle ważnych Świąt! Profesjonalny zespół, najwyższa jakość obsługi oraz kompleksowa pomoc w organizacji zarówno kameralniej, jak i dużej imprezy to elementy, które nas wyróżniają.

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Wielkanocne „jajeczko” zorganizowane przez ekipę Na dokładkę to gwarancja wspaniałej atmosfery, pysznego smaku i pozytywnie spędzonego czasu.

Poniżej przedstawiamy ofertę dań świątecznych w przykładowych zestawach:

Proponowane menu wielkanocne

Wersja 1 menu „Zimna dokładka“dania serwowane wyłącznie na zimno

  1. Wybór tradycyjnych mięs pieczonych
  2. Śledź marynowany w przyprawach korzennych
  3. Jaja faszerowane wiosennymi smakami
  4. Jaja faszerowane klasyczne z pieczarkami i cebulką zasmażane
  5. Sałatka jarzynowa
  6. Ryba po grecku
  7. Różyczki z łososia podawane na pierzynce z sera żółtego
  8. Sałatka wiosenna z jajkami, mini mozzarellą i pomidorkami koktailowymi z sosem jogurtowym i bazylia
  9. Sałatka z paluszków krabowych i makaronem ryżowym
  10. Słone babeczki z pastą jajeczną
  11. Pieczywo tradycyjne
  12. Mazurek wielkanocny

Koszt: 39 zł/osoby (netto)

 

Wersja 2 menu „Pełne menudania serwowane na ciepło i zimno 

Dania na zimno

  1. Wybór tradycyjnych mięs pieczonych + pasztet z żurawiną
  2. Szparagi zawijane w szynkę w galarecie
  3. Śledź marynowany w przyprawach korzennych
  4. Jajka w majonezie ze szczypiorkiem,
  5. Jaja faszerowane wiosennymi smakami
  6. Jaja faszerowane klasyczne z pieczarkami i cebulką zasmażane
  7. Sałatka jarzynowa
  8. Ryba po grecku
  9. Sałatka z paluszków krabowych i makaronem ryżowym
  10. Pieczywo tradycyjne
  11. Sałatka z fetą, jajkiem i rzeżuchą
  12. Tymbaliki drobiowe

Dania na ciepło

  1. Barszcz biały wielkanocny z jajkiem
  2. Biała kiełbaska pokraszona cebulką
  3. Kaczka wielkanocna z jabłkami pieczona w całości
  4. Łosoś w sosie śmietanowo-ziołowym
  5. Ziemniaki opiekane w piecu w ziolach prowansalskich i romarynie
  6. Bukiet z warzyw gotowanych

Słodkości

  1. Mazurek wielkanocny
  2. Sernik tradycyjny

Koszt: 59 zł/osoby (netto)

 

Wersja 3 menu „Menu Fusionjajeczko w nowoczesnym wydaniu

  1. Koreczki wytrawne (ser mozzarella z pomidorkami cherry, ser pleśniowy z winogronami) podawane na kiełkach lucerny i rzodkiewki
  2. Kanapki tartinki z jajkiem i szczypiorkiem
  3. Babeczki na słono z pastą z łososia lub sera białego
  4. Kanapki tartinki z szynką serrano/prosciutto
  5. Kanapki tartinki z łososiem i kawiorem
  6. Jaja faszerowane sałatką z awokado
  7. Kanapki tartinki z serami (pleś niowy, camemenbert)
  8. Sushi z tortilli z szynką parmeńska lub łososiem wędzonym
  9. Sałatka z wędzonym łososiem, jajkiem, roszponką, pomidorkami cherry, prażonym słonecznikiem podawana z sosem jogurtowym.
  10. Sałatka z kuskusem, rukolą, pieczoną marchewką, fetą, słonecznik z kawałkami piersi z kurczaka podawana z miodowym winegretem.

Koszt: 49 zł/osoby (netto)