Oferta wielkanocna
Oferta cateringu na przyjęcie Wielkanocne „Jajeczko firmowe“
Święta Wielkanocne to niezwykły czas. Przedświąteczne spotkania z kontrahentami są okazją do zbudowania długoterminowych i ciepłych relacji, natomiast firmowe “jajeczko” z pracownikami to okazja do stworzenia wspaniałych więzi między ludźmi, którzy potrafią i lubi ze sobą współpracować. Wielkanocne “jajeczko” daje możliwość zintegrowania i wzmocnienia zespołu. Jak co roku zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wielkanocnej przygotowanej specjalnie dla firm oraz grup zorganizowanych. Nasza oferta wielkanocna to połączenie tradycji z oryginalnością i nietuzinkowością. Z naszą pomocą poczują Państwo magię tych wyjątkowych Świąt.
Nasza oferta to miks tradycyjnych smaków z oryginalnością i pysznymi nowościami na wielkanocny stół. Wyśmienite połączenia, niebanalne smaki i wspaniały aromat naszych potraw sprawią, że każdy poczuje magię tych wiosennych i niezwykle ważnych Świąt! Profesjonalny zespół, najwyższa jakość obsługi oraz kompleksowa pomoc w organizacji zarówno kameralniej, jak i dużej imprezy to elementy, które nas wyróżniają.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Wielkanocne „jajeczko” zorganizowane przez ekipę Na dokładkę to gwarancja wspaniałej atmosfery, pysznego smaku i pozytywnie spędzonego czasu.
Poniżej przedstawiamy ofertę dań świątecznych w przykładowych zestawach:
Proponowane menu wielkanocne
Wersja 1 menu „Zimna dokładka“ – dania serwowane wyłącznie na zimno
- Wybór tradycyjnych mięs pieczonych
- Śledź marynowany w przyprawach korzennych
- Jaja faszerowane wiosennymi smakami
- Jaja faszerowane klasyczne z pieczarkami i cebulką zasmażane
- Sałatka jarzynowa
- Ryba po grecku
- Różyczki z łososia podawane na pierzynce z sera żółtego
- Sałatka wiosenna z jajkami, mini mozzarellą i pomidorkami koktailowymi z sosem jogurtowym i bazylia
- Sałatka z paluszków krabowych i makaronem ryżowym
- Słone babeczki z pastą jajeczną
- Pieczywo tradycyjne
- Mazurek wielkanocny
Koszt: 39 zł/osoby (netto)
Wersja 2 menu „Pełne menu“ – dania serwowane na ciepło i zimno
Dania na zimno
- Wybór tradycyjnych mięs pieczonych + pasztet z żurawiną
- Szparagi zawijane w szynkę w galarecie
- Śledź marynowany w przyprawach korzennych
- Jajka w majonezie ze szczypiorkiem,
- Jaja faszerowane wiosennymi smakami
- Jaja faszerowane klasyczne z pieczarkami i cebulką zasmażane
- Sałatka jarzynowa
- Ryba po grecku
- Sałatka z paluszków krabowych i makaronem ryżowym
- Pieczywo tradycyjne
- Sałatka z fetą, jajkiem i rzeżuchą
- Tymbaliki drobiowe
Dania na ciepło
- Barszcz biały wielkanocny z jajkiem
- Biała kiełbaska pokraszona cebulką
- Kaczka wielkanocna z jabłkami pieczona w całości
- Łosoś w sosie śmietanowo-ziołowym
- Ziemniaki opiekane w piecu w ziolach prowansalskich i romarynie
- Bukiet z warzyw gotowanych
Słodkości
- Mazurek wielkanocny
- Sernik tradycyjny
Koszt: 59 zł/osoby (netto)
Wersja 3 menu „Menu Fusion“ – jajeczko w nowoczesnym wydaniu
- Koreczki wytrawne (ser mozzarella z pomidorkami cherry, ser pleśniowy z winogronami) podawane na kiełkach lucerny i rzodkiewki
- Kanapki tartinki z jajkiem i szczypiorkiem
- Babeczki na słono z pastą z łososia lub sera białego
- Kanapki tartinki z szynką serrano/prosciutto
- Kanapki tartinki z łososiem i kawiorem
- Jaja faszerowane sałatką z awokado
- Kanapki tartinki z serami (pleś niowy, camemenbert)
- Sushi z tortilli z szynką parmeńska lub łososiem wędzonym
- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkiem, roszponką, pomidorkami cherry, prażonym słonecznikiem podawana z sosem jogurtowym.
- Sałatka z kuskusem, rukolą, pieczoną marchewką, fetą, słonecznik z kawałkami piersi z kurczaka podawana z miodowym winegretem.
Koszt: 49 zł/osoby (netto)