Obsługa konferencji i szkoleń
Planujesz organizację szkolenia czy konferencji? Wyślij zapytanie ofertowe!
Najlepsze menu dopasowane do indywidualnych potrzeb, fachowa obsługa, dostarczenie sprzętu i zainstalowanie – z nami masz gwarancję najwyższej jakości i pełnego profesjonalizmu. Catering Na dokładkę to najlepszy wybór i pewność, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Przygotowując catering dla uczestników konferencji lub szkolenia, należy przemyśleć wszystkie aspekty i stworzyć odpowiedni plan działania, który obejmuje: czas trwania, miejsce oraz rodzaj spotkania. Ekipa z cateringu Na dokładkę na podstawie własnego wieloletniego doświadczenia, zawsze chętnie doradzi, jak sprawnie i planowo przeprowadzić szkolenie lub konferencję.
Przy standardowym i najbardziej popularnym trybie konferencji lub szkolenia catering obejmuje przede wszystkim przerwę kawową wzbogaconą o przekąski. Wśród przekąsek najczęściej królują kanapeczki i tartinki oraz jako słodkie przekąski – ciasta i ciastka do kawy czy herbaty.
Dla bardziej wymagających klientów przygotowane mamy specjały takie jak: finger foods, koreczki czy hiszpańskie tapasy oraz japońskie sushi.
Dłuższa konferencja czy szkolenie wymaga jednak przerwy obiadowej. Dodatkowo proponujemy urozmaicenie serwowanego menu o: przystawki, bufet sałatkowy oraz desery.
Menu cateringu Na dokładkę przygotowane na konferencję czy szkolenia może zostać skomponowane na wzór menu bankietowego lub cocktailowego.
Skorzystaj z naszych usług i ciesz się pełnym komfortem oraz zadowoleniem!
Catering na konferencję lub szkolenie – o czym należy pamiętać.
Organizując konferencję lub szkolenie należy zapewnić odpowiedni catering. Jeśli catering na konferencję lub szkolenie musimy przygotować we własnym zakresie trzeba pamiętać o kilu, niezwykle istotnych, kwestiach.
- Przede wszystkim catering na konferencję lub szkolenie należy zaplanować zgodnie z harmonogramem wydarzenia. Konferencje oraz szkolenia rozpoczynają się zazwyczaj rano, dlatego gościom należy na początku zaserwować powitalną kawę czy herbatę.
- Pierwsza część konferencji kończy się zazwyczaj około południa przerwą na lunch. Zazwyczaj lunch w cateringu na konferencje jest podawany w formie szwedzkiego stołu, z kilkoma rodzajami potraw, m.in. różnego rodzaju sałatki, makarony, jak również lekkie dania obiadowe.
- Czasami przerwę lunchową poprzedzają krótkie przerwy kawowe, na których warto oprócz kawy i herbaty zaserwować małe przekąski, np. tartinki, kanapki czy ciastka. Zdjęcia potraw i przekąsek przygotowywanych przez Na dokładkę na konferencje i szkolenia możesz znaleźć w zakładce „o nas” – link.
- Druga część konferencji lub szkolenia trwa zazwyczaj dłużej, dlatego powinna obejmować jedną lub dwie przerwy kawowe również z przekąskami.
- Usługa cateringowa na konferencje lub szkolenia może zawierać również kolację. Wieczorny poczęstunek jest zazwyczaj bardziej uroczysty.
- Jeśli konferencja trwa kilka dni menu na wszystkie dni należy przygotować odpowiednio wcześniej. Catering na konferencje powinien być przygotowany tak, by potrawy nie powtarzały się każdego dnia. Menu powinno być urozmaicone i każdego dnia zaskakiwać kulinarnie naszych gości.
PRZYKŁADOWE PROPOZYCJE MENU NA KONFERENCJE I SZKOLENIA
Zestaw 1 – „Przerwa kawowa”
- Kawa i herbata;
- dodatki: mleko, cukier, cytryna;
- woda mineralna gazowana i niegazowana;
- soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy.
(od 15 zł za osobę)
Zestaw 2 – „Przerwa kawowa +”
- Oferta z zestawu 1;
- wybór ciasteczek koktajlowych i ciast;
- półmiski kanapek dekoracyjnych i tartinek.
(Od 29 zł za osobę)
Zestaw 3 – „Przerwa obiadowa”
Oferta z zestawu 2 oraz
Przystawki:
- Krokiety z mięsem lub kapustą;
- wybór koreczków: z mozzarellą i pomidorkami cherry;
- finger foody.
Bufet sałatkowy:
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, pomidorkami cherry, sałatą rzymską i sosem balsamicznym;
- sałatka Caprese z mozzarellą;
- sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej.
Dania ciepłe:
- Zestawy mięsne, rybne i wegetariańskie;
- dodatki: kasza (różne rodzaje), ryż, ziemniaki (z wody lub opiekane);
- zestawy sałatkowe i surówki.
(od 49zł za osobę)
Zestaw 1 – „Przerwa kawowa”